Νεκταρίνια


Ο δυνατός τομέας της παραγωγής μας είναι τα νεκταρίνια. Η ποιότητα και η γεύση των προϊόντων μας είναι ασυναγώνιστη. Οι Ποικιλίες που εμπορευόμαστε είναι η Red gold, Venous, tasty free με συνολική παραγωγή που ξεπερνάει τους 120 τόννους έχουμε την δυνατότητα της ανάπτυξης σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Η εποχή συγκομιδής ξεκινάει από τα μέσα Ιουλίου και τελειώνει στα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ οι συγκεκριμένες ποικιλίες έχουν μεγάλο χρόνο ζωής στο ψυγείο.

Το χειμερινό και θερινό κλάδεμα, η επαρκής λίπανση αλλά και το σωστό πότσιμα δίνουν στα φρούτα μας το σωστό μέγεθος, χρώμα και την ασυναγώνιστη γεύση που περιμένει ο καταναλωτής. Ταυτόχρονα η συνεχής επίβλεψη των γεωπόνων διατηρεί τα κτήματα μας υγιεί και εύρωστα.

Το συγκεκριμένο είδος είναι ένα από τα πιο ευπαθή πυρηνόκαρπα, καθώς είναι ευαίσθητο σε πολλές ασθένειες και εχθρούς. Η μονίλια, ο φυλλοδέτης, ο θριπας και η καρπόκαψα είναι μερικές από αυτές, τα αγροκτήματα Παστόπουλος εφαρμόζουν όλες εκείνες τις ορθές γεωργικές πρακτικές που απαιτούνται για την μείωση της χρήσης των φυτοφαρμάκων. Όπως, η αφαίρεση των προσβεβλημένων κλάδων και καρπών αλλά και το κάψιμο τους μακριά από το χωράφι.

ΣΚΑΪ - Κυριοτερες Ειδησεις

Agro Help

Πιστοποιησεις